Geniet van de warmte van een gas open haard
Een gas open haard is een aangenaam middelpunt in uw huis. Creëer een prettige sfeer en geniet optimaal van de warmte. Door het gebruik van gas heeft u zelf de controle over de hoeveelheid warmte die de open haard geeft. Bij de open gas haard wordt een natuurlijk effect gecreëerd.
 
Gebruiksgemak
Bij gas open haarden is het gebruiksgemak hoog. Ze zijn eenvoudig te bedienen, snel warm en kunnen gemakkelijk worden aan- en uitgezet. Daarbij hoeft u niet op te staan, doordat er een afstandsbediening bij geleverd wordt.

In alle stijlen, op maat
Voor de perfecte gas open haarden kunt u bij Elbertse openhaarden terecht. Wij hebben de gas open haarden in allerlei stijlen, maten en kleuren. En dat alles op maat ontworpen voor uw situatie. Want daar ligt onze kracht, maatwerk. Onze adviseurs ontwerpen samen met u de meest passende oplossing. In deze unieke creatie staat duurzame veiligheid altijd bovenaan. Op deze manier krijgt u altijd de haard die bij u past. Zorgeloos. Het beste aanbod vindt u dan ook bij Elbertse openhaarden.

Ons aanbod
Bent u op zoek naar een gas open haard, kom dan vooral naar de showroom. Onze adviseurs denken met u mee en kunnen u adviseren over welke gas open haard het beste bij uw smaak en huis past. Zo weet u dat u dé gas open haard in huis haalt waar u nog jaren van gaat genieten. En heeft u vragen, neem dan gerust contact op.

©2022 Elbertse openhaarden